Hierbas Locas Syrah

Spaanse wijn | Vin d'espagne | Syrah | 2022

Hierbas Locas Syrah: tweelingbroer van de El Castilla Syrah, maar dan goedkoper!

Goed nieuws voor de liefhebbers van de razend populaire El Castilla Syrah. Deze wijn is een groot succes en dat is niet voor niets. De Hierbas Locas Syrah is vrijwel geheel het zelfde als de El Castilla Syrah. Het enige verschil is dat de Hierbas Locas wijnen veel voordeliger zijn. Ervaar het zelf...

Hierbas Locas Syrah: krachtige rode wijn

Hierbas Locas Syrah is een stoere en krachtige Spaanse rode wijn. Het is de ideale wildwijn die je wildgerecht naar een hoger niveau tilt. Niet alleen de perfecte wijn bij wild. Hierbas Locas is een alleskunner...

Smaak van Hieras Locas Syrah

Hierbas Locas Syrah is een die je verwachtingen 100% waarmaakt. Zijn robijnrode kleur zegt al veel over deze krachtpatser. 

Als je de wijn in het glas schenkt en je neus erboven houdt, word je overspoeld met geuren van bramen en rijpe kersen. Ook proef je lichte kruiden, zwarte peper en wat drop.

Als je het over een grootse wijn hebt, is het deze rode wijn wel. Hierbas Locas Syrah heeft een mooie volle aanzet. Je proeft zachte tonen van verse bramen en kersen, toffee, kruiden, iets van peper en chocolade.

Deze stoere Spanjaard is het proberen waard!

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 7,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 8,45
6 flessen € 7,45
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wild + Hierbas Locas Syrah = 100% genieten! Meer hoeven we niet te zeggen... 

Hoe waardeert u dit product?


Ook het proberen waard: