Le Tufare Pinot Grigio Blush Rosé Terre Siciliane IGT

Italiaanse wijn | Sicilië | Pinot Grigio | 2023

Le Tufare Pinot Grigio Blush Rosé Terre Siciliane IGT: spannende Italiaanse wijn

Le Tufare Pinot Grigio Blush Rosé Terre Siciliane IGT is een spannende Italiaanse rosé wijn. Het is een schitterende toevoeging aan de unieke Le Tufare lijn. Een blush rosé gemaakt van 100% Pinot Grigio druiven. Deze druiven genieten optimaal van de Siciliaanse zon. Zo ontwikkelen ze intense aroma's en een prachtige kleur die zorgt voor een mooie blush rosé.

Kleur, geur en smaak van Le Tufare Pinot Grigio Blush Rosé Terre Siciliane IGT

Deze blush rosé van Le Tufare heeft een mooie blozende lichtroze kleur. Hoewel de kleur betoverend is, zijn het toch de geuren die je meteen overhalen een slok te nemen. Wat dacht je van aroma's van aardbeien, citroen, nectarines, meloen en jonge blaadjes?

De smaak is lekker verfrissend, met dezelfde fruitige tonen die ook in de geur opduiken, aangevuld met iets mineraligs. Het is niet gek dat deze blush rosé favoriet van velen is. Je zal er veel plezier mee beleven.

Rose: licht en fris Rose: licht en fris
Vanaf € 6,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 7,45
6 flessen € 6,45
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Le Tufare Pinot Grigio Blush Rosé is afkomstig uit Siculië. Nu zul je je misschien wel afvragen waar de naam 'Le Tufare' vandaan komt. Le Tufare verwijst naar de vele verschillende steensoorten die zijn te vinden op Sicilië.

Hoe waardeert u dit product?


Ook het proberen waard: