XR Blush Rosé

XR Blush Rosé

Franse wijn | Languedoc-Roussillon | Cinsault & Grenache | 2023

XR Blush Rosé: Provence rosé look-a-like

Met deze XR Blush Rosé geeft de wijnmaker Xavier Roger een overduidelijke knipoog naar de Provence. Deze wijn doet namelijk erg denken aan die mooie lichte Provence rosé wijnen!

Provence rosé wijnen staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit. Er wordt ook wel eens gezegd dat de allerbeste rosé wijnen uit de Provence komen. Ook al komt deze wijn uit de Languedoc, hij doet zeker niet onder voor een Provence rosé!

Deze blush rosé van Xavier Roger bestaat uit de Grenache en Cinsault. De druiven worden in de nacht geoogst. Op die manier behoudt de wijn zijn frisheid en levendigheid.

Kleur, geur en smaak van XR Blush Rosé

XR Blush Rosé heeft een oogverblindende bleekroze kleur. Als je je neus in het glas steekt, word je overspoeld door frisse en fruitige geuren van aardbei en framboos. Erg uitnodigend. Je wil meteen een slok nemen.

Als je dan eindelijk een slok hebt genomen van deze rosé wijn, valt het elegante, zachte en droge karakter direct op. Hij is lekker fris in de mond met duidelijke zuren. Deze XR Blush Rosé staat garant voor een onvergetelijke wijnervaring!

Rose: licht en fris Rose: licht en fris
€ 7,99 € 6,45
Dit product is direct leverbaar
i
Deze aanbieding geldt nog
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Houd je van heerlijke subtiele en lichte rosé? Dan is deze XR Blush rosé zeker het proberen waard! Een slok van deze wijn doet je meteen verlangen naar een zwoele zomerse dag...

Hoe waardeert u dit product?


Ook het proberen waard: