Proeverijen

Jaarlijks organiseren wij zowel in het voorjaar als najaar twee grandioze wijnproeverijen bij Landgoed-Bergzicht De Raaf. Deze proeverijen zijn altijd een groot succes en inmiddels een traditie geworden voor veel van onze klanten. Ook worden er regelmatig wat kleinschaligere thema-proeverijen georganiseerd, zoals een portproeverij of whisky-proeverij. Bekijk hieronder de proeverij-agenda!

Save the date: zondag 12 november a.s. najaarsproeverij

De herfst is aangebroken! Dit betekent dat onze traditionele najaarsproeverij eraan komt.

We zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen. Reserveer alvast zondag 12 november in je agenda! Meer specifieke informatie volgt nog, maar hier alvast een klein voorproefje van wat je van onze wijnproeverij kunt verwachten...

Tijdens onze najaarsproeverij presenteren we een indrukwekkend assortiment van ruim 100 voortreffelijke wijnen die we je graag laten ontdekken. Er zijn ook diverse masterclasses te volgen (informatie volgt nog) en naast wijn is er een scala aan andere culinaire lekkernijen te proeven. Bovendien kun je op deze dag genieten van speciale aanbiedingen en promoties. Dit alles in de ongedwongen en gezellige sfeer die kenmerkend is voor onze proeverijen.

Wanneer? Zondag 12 november a.s..
Om te zorgen dat iedereen de kans krijgt om rustig de wijnen te kunnen proeven, zonder dat het te druk wordt bij de proeftafels, zijn er twee proefsessies.

- Proefsessie 1: van 13.00 - 16.00
- Proefsessie 2: van 15.00 - 18.00

Waar? Landgoed Bergzicht de Raaf, Rijksweg 232 te Heumen

Entree: €10,- per persoon. Per pin of contant te betalen aan de kassa tijdens het event.

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan vast aan via info@bastionmalden.nl. Vermeld daarbij je naam en het aantal personen en aan welke proefsessie je wilt deelnemen.

 

Proeverijen