Proeverijen

Jaarlijks organiseren wij zowel in het voorjaar als najaar twee grandioze wijnproeverijen bij Landgoed-Bergzicht De Raaf. Deze proeverijen zijn altijd een groot succes en inmiddels een traditie geworden voor veel van onze klanten. Ook worden er regelmatig wat kleinschaligere thema-proeverijen georganiseerd, zoals een portproeverij of whisky-proeverij. Bekijk hieronder de proeverij-agenda!

Grandioze voorjaarsproeverij: zondag 14 april 2024

Het voorjaar is alweer in het zicht! Dit betekent dat onze traditionele voorjaarsproeverij eraan komt. We zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen. Reserveer alvast zondag 14 april in je agenda! Meer specifieke informatie volgt nog. Maar hier alvast een klein voorproefje van wat je kunt verwachten.

Ruim 100 verschillende wijnen op de proeftafels!

Tijdens onze voorjaarsproeverij presenteren we een indrukwekkend assortiment van ruim 100 voortreffelijke wijnen die we je graag laten ontdekken. Er zijn ook diverse masterclasses te volgen en naast wijn is er een scala aan andere culinaire lekkernijen te proeven.
Bovendien kun je op deze dag genieten van speciale aanbiedingen en promoties. Dit alles in de ongedwongen en gezellige sfeer die kenmerkend is voor onze proeverijen.

Praktische informatie

Wanneer? Zondag 14 april 2024

Tijd? Er zullen, om drukte bij de proeftafels te voorkomen, 2 proefsessies zijn.

- Proefsessie 1: van 13.00 - 16.00
- Proefsessie 2: van 15.00 - 18.00

Waar? Landgoed-Bergzicht De Raaf, Rijksweg 232 te Heumen

Kosten? €10,- per persoon

Aanmelden?

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan vast aan via info@bastionmalden.nl. Vermeld daarbij je naam en het aantal personen en aan welke proefsessie je wilt deelnemen.

 

Proeverijen