Proeverijen

Wij laten u graag proeven wat wij in huis hebben! Daarom organiseren wij regelmatig wijnproeverijen, portproeverijen, en op verzoek whiskyproeverijen. Hieronder vindt u meer informatie:

Ferreira Port Acadamy

Ferreira Port Academy VOL
Tijdens deze Port proeverij vertelt een heuse port expert u alle ins en outs van instap port tot aan Vintage port. Ook proeft u verschillende ports van het merk Ferreira. Na afloop loopt u als een echte port expert de deur uit!

 • Waar? Bastion Wine & Spirits, Rijksweg 126 te Malden
 • Wanneer? 20 september 2018
  Tijd: van 19:30 - 22:00 uur.
  Entree: €24,95 incl. port geschenkset t.w.v. €14,95.
 • Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Deze proeverij is volgeboekt! Er is nog wel plaats voor de Port proeverij op 5 november.

Italiaanse proeverij

Italian Wine Wonderland @Ristorante La Stalla
Tijdens deze proeverij staan er verschillende Italiaanse wijnen voor u klaar in Restaurant La Stalla te Malden. Onder het genot van Italiaanse muziek en heerlijke Italiaanse hapjes vertelt een wijnexpert u alles over Italiaanse wijnen!

 • Waar? Restaurant La Stalla, Rijksweg 114 te Malden
 • Wanneer? 30 september 2018
  Tijd: van 14:00 - 16:30 uur
  Entree: €29,95 incl. Italiaanse hapjes en wijnen.
 • Aanmelden is noodzakelijk! Aanmelden kan via info@bastionmalden.nl

 

Whisky Tasting

Scotch Whisky tasting
Tijdens deze Whisky Tasting proeft u verschillende soorten whisky, samengesteld door een whisky expert. Hij geeft u uitleg over verschillende aroma's, soorten hout, regio's, rijpjaren en productiemethoden die invloed hebben op de smaak. Laat u leiden door aroma's!

 • Waar? Locatie volgt nog
 • Wanneer? 21 oktober 2018
  Tijd: volgt nog
  Entreekosten: volgt nog
 • Aanmelden is noodzakelijk! Aanmelden kan via info@bastionmalden.nl

Ramos Pinto Proeverij
Ramos Pinto Port Academy
Tijdens deze proeverij is de Nederlandse ambassadeur van Ramos Pintos aanwezig. Hij zal u alles vertellen over de productie van port, druiven, smaak en nog veel meer! Daarnaast proeft u een aantal, met zorg geselecteerde, ports van Ramos Pintos!

 • Waar? Locatie volgt nog
 • Wanneer? 5 november 2018
  Tijd: volgt nog
  Entreekosten: volgt nog
 • Aanmelden is noodzakelijk! Aanmelden kan via info@bastionmalden.nl

Najaarsproeverij
Magnifieke najaarsproeverij
Tijdens onze jaarlijkse najaarsproeverij proeft u de heerlijkste najaarswijnen onder leiding van verschillende vinologen! Daarnaast profiteert u ook nog eens van aantrekkelijke aanbiedingen en acties.
 
 • Waar? Landgoed Bergzicht De Raaf, Rijksweg 232 in Heumen
 • Wanneer? 18 november 2018
  Tijd: volgt nog
  Entreekosten: volgt nog
 • Aanmelden is noodzakelijk! Aanmelden kan via info@bastionmalden.nl

Iedere zaterdag: proeftafel

Elke zaterdag trekken wij in onze winkel een aantal wijnen open die u kunt komen proeven. Van 9:00 tot 17:00 uur bent u welkom aan onze wijnproeftafel. Hier kunt u, geheel vrijblijvend en in een gezellige sfeer kennismaken met nieuwe wijnen en smaken. U bent uiteraard vrij om te komen en gaan wanneer u wilt.

Uw eigen wijnproeverij

Besloten wijnproeverijen op maat

Niets is leuker dan samen met vrienden, familie en of collega’s, onder het genot van lekkere wijn, een gezellige avond te beleven. Proef tijdens een op maat georganiseerde wijnproeverij verschillende soorten wijnen en leer meer over onder andere de herkomst en smaak.

Wilt u samen met een zelf samengestelde groep een wijnproeverij bijwonen, dan kunt u deze bij ons boeken! Wij bieden verschillende pakketten aan. Zo kunt u kiezen uit een proeverij met 6, 9 of 12 wijnen. Hier zit standaard stokbrood bij. Om de wijnproeverij compleet te maken, is het ook mogelijk om hier bijpassende luxe hapjes bij te boeken.

Wijnen op de wijnproeverij
De wijnen voor uw wijnproeverij stellen wij zelf samen. Uiteraard houden we rekening met uw wensen en behoeften. Ook is het mogelijk om een besloten thema-wijnproeverij te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan wijnen van één specifieke druivensoort of wijnen uit één specifiek land of streek. Ook is een portproeverij mogelijk. Voor meer informatie over een portproeverij kunt u contact met ons opnemen.

Besloten wijnproeverij

Kosten wijnproeverij
De kosten van de wijnproeverij zijn afhankelijk van hoeveel wijnen er tijdens de wijnproeverij worden geschonken. Ook voor bijpassende luxe hapjes rekenen we per persoon een meerprijs. U kunt ervan uitgaan dat alle wijnen van uitstekende kwaliteit zijn!

Prijzen
Wijnproeverij met 6 wijnen | €14,95
Wijnproeverij met 9 wijnen | €19,95
Wijnproeverij met 12 wijnen | €24,95
Portproeverij | Prijs op aanvraag

Voor bijpassende luxe hapjes betaalt u een meerprijs van €12,50 per persoon. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten kazen en vleeswaren en kleine tapasgerechten.

Voor alle wijnproeverijen geldt dat een groep uit minimaal 8 en maximaal 14 personen mag bestaan. Een grotere of kleinere groep is uiteraard altijd bespreekbaar. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

Duur wijnproeverij 
Het is lastig om exact een tijdsduur aan te geven. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe interactief de groep is. Een indicatie qua tijd voor de wijnproeverij met 6 wijnen is ongeveer 1,5 uur. De wijnproeverij met 9 wijnen duurt ongeveer 2 uur en de wijnproeverij met 12 wijnen ongeveer 2,5 uur.

Wilt u een wijnproeverij boeken? Neem dan contact met ons op!

Port proeverij

Regelmatig organiseren wij portproeverijen in onze winkel waarvoor u zicht kunt inschrijven. Tijdens deze proeverij kunt u verschillende soorten port proeven en krijgt u alles te weten over de betreffende ports. Wij zorgen voor bijpassende kaasplankjes. Houdt deze pagina in de gaten voor de eerstvolgende portproeverij. Wilt u een portproeverij voor een besloten gezelschap? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op.

Whiskyproeverij

Bent u een whiskyliefhebber en wilt u met een besloten gezelschap een whiskyproeverij bij ons in de winkel? Neem contact met ons op voor meer informatie.