Relatiegeschenken

Wij hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat het investeren in goede relaties erg belangrijk is. Een bijzonder geschenk zal door uw relaties dan ook zeker gewaardeerd worden. Bastion Wine & Spirits is hét adres voor al uw relatiegeschenken. Bij ons bent u verzekerd van een uniek kwaliteitsgeschenk op niveau.

Al ruim 40 jaar verzorgen wij met succes de relatiegeschenken voor kleine en grote bedrijven uit de regio of daarbuiten. Wij hebben een zeer breed assortiment van wijnen uit verschillende landen, ports, champagnes, speciaalbieren, whisky's of gedistilleerde dranken.

Een geschenk wordt extra gewaardeerd als het mooi verpakt is. Wij besteden daarom veel aandacht aan de uitstraling van uw geschenk. U kunt bij ons kiezen uit verschillende stijlvolle cadeauverpakkingen, van cadeaucellofaan tot een exclusieve houten geschenkkist, indien gewenst bedrukt met uw logo. Alles is mogelijk!

Een impressie van de mogelijkheden:

  • Ruime selectie van stijlvolle verpakkingen.
  • Luxe houten geschenkkist, indien gewenst voorzien van uw logo.
  • Wijn met een eigen etiket. Wij hebben een mooie selectie wijnen beschikbaar die wij kunnen voorzien van een speciaal voor u ontworpen eigen etiket met daarop bijvoorbeeld een bedankttekst en uw logo.
  • Port uit een speciaal jaartal, bijvoorbeeld een geboortejaar.
  • Wij zijn reseller van Winechill: dé must-have design wijnkoeler die de wijn van binnenuit koelt. Het is een perfecte vervanger voor de wijnemmer met ijs. Indien gewenst kan de Winechill voorzien worden van uw logo.
  • Het geschenk hoeft uiteraard niet alleen uit wijn te bestaan. Zo kunt u glaswerk, delicatessen of uw eigen product toevoegen.

Afhankelijk van uw wensen, de tijd van het jaar, uw relaties en natuurlijk uw budget, stellen wij geheel ‘op maat’ een passend geschenk samen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. WIj staan graag voor u klaar!

Relatiegeschenken