Over Bastion Wine & Spirits

In 1984 openden Bas en Els Nas de deuren van Slijterij Wijnhandel Bastion in Malden. Bastion is door de jaren heen een echt begrip geworden in Malden en omgeving. Niet alleen door het zeer uitgebreide en mooie assortiment maar ook door de goede service, gastvrijheid en bourgondische gezelligheid die er in de winkel heerst.

Een moderne winkel op een fundament van ruim 30 jaar vakmanschap!

In 2016 hebben wij, Maarten Nas en Floor Nas-Migo Slijterij Wijnhandel Bastion overgenomen van onze (schoon)ouders Bas en Els Nas. Op het stabiele fundament van Slijterij Wijnhandel Bastion zijn wij met heel veel enthousiasme verder gegaan als Bastion Wine & Spirits. Met uiteraard dezelfde gastvrijheid en service als men van ons gewend is, maar in een nieuwe en eigentijdse jas. De winkel is door interieurarchitect Kees Marcelis op een weloverwogen eigentijdse manier opgefrist met eerlijke materialen, moderne kleuren en een doordachte winkelrouting.

Een virtuele tour door onze winkel

Neem hieronder een kijkje in onze mooie winkel. Klik op de pijlen om de tour te starten.

Ons assortiment

Wij hebben een zeer breed en uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen, port en bubbels. In onze winkel worden de wijnen zeer overzichtelijk gepresenteerd: bij de wijnen is er een indeling op landen, streken en druivensoorten. Onze prijs-kwaliteit verhouding wordt als top ervaren! Bij Bastion kan je altijd terecht voor advies over de perfecte wijn bij een diner of speciale gelegenheid. Ook voor een mooi cadeau ben je bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van advies!

Behalve wijnen hebben wij ook een grote afdeling met grappa's, whisky's, cognacs, likeuren, gedistilleerde dranken (zowel buitenlands als binnenlands) en (speciaal)bieren.

Extra service

We hebben niet alleen een uitgebreid assortiment. Bij ons kan je ook terecht voor:

Horeca leverancier

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van wijnen aan de Horeca. Vanuit onze winkel in Malden en ons magazijn in Heumen leveren wij met eigen vervoer direct uit voorraad. Wij zijn onafhankelijk en bepalen ons eigen assortiment op basis van trends en vraag uit de gastronomie.

Naast restaurants leveren wij ook aan cafés en sportverenigingen, omdat ook hier een goed glas wijn steeds meer gewaardeerd wordt. Wanneer je bij ons je wijnen koopt, dan krijgt je daar ook onze support bij. Indien gewenst helpen wij je bij het samenstellen van je assortiment en met het maken van je wijnkaart. Wij staan altijd graag voor je klaar! Ons doel is, om samen meer omzet uit je wijnverkoop te halen en je gasten te voorzien van een goed glas wijn. Bij ons zit je niet vast aan een contract of afnameverplichting. Je krijgt bij ons altijd de scherpste prijs, ongeacht de afname hoeveelheid!

Heb je interesse in een samenwerking? Vraag gerust naar onze horecaprijzen en de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We voorzien je graag van advies! 

Wijnwebshop Abels Wijnen

Heb je geen tijd of mogelijkheid om naar de winkel te komen? Dan is online bestellen een uitkomst! Bij onze webshop Abels Wijnen kan je vrijwel ons gehele assortiment wijnen online bestellen en indien gewenst, thuis laten bezorgen. Vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten! Je bestelling wordt vaak al binnen 1 werkdag maar sowieso binnen 3 werkdagen bij je thuis bezorgd. Neem gerust eens een kijkje bij onze wijn webshop Abels Wijnen.