Biertap huren

Voor een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, opening of een andere gelegenheid waar bier gedronken wordt is het huren van een biertap een uitkomst. U hoeft niet in de weer met bierkratten en uw gasten kunnen zelf hun biertje tappen. Bovendien heeft een biertap een koelfunctie waardoor er altijd lekkere koude biertjes geschonken kunnen worden.

Wilt u een biertap huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meerdere biertaps in ons bezit, zowel voor kleine groepen als grotere groepen mensen.

Biertap verhuur: de mogelijkheden

Blade biertap huren

Biertap Blade

De Blade biertap van Heineken is niet alleen stijlvol, maar dit tafelmodel ook erg compact. Hier passen vaten van 8 liter bier in (+/- 40 glazen bier). De Blade biertap heeft een koelfunctie waardoor het bier perfect gekoeld wordt. Ideaal voor feestjes of partijen tot ongeveer 25 personen.

Huurprijs: €25,- incl. BTW
Borg: €100,-
Prijs 8 liter fust Heineken (+/- 40 glazen): €39,95 incl. BTW
Diverse andere merken bier zijn in overleg mogelijk.

LET OP: de biertap moet 24 uur voor gebruik aangesloten worden, i.v.m. het koelen van het bier. Als het bier niet koel is, werkt de tap niet naar behoren. De biertap dient dus 24 uur voor het gewenste gebruiksmoment aangesloten te worden!

 

Biertap huren David Biertapsysteem

David biertap

De David biertap van Heineken is een verrijdbare mobiele biertap die zeer gebruiksvriendelijk en praktisch is. Hij heeft een perfecte tapkwaliteit en het verwisselen van een fust bier is in een handomdraai geregeld.

Hier passen fusten van 20 liter Heineken bier in (+/- 100 glazen).

Deze David biertap geeft je perfect gekoeld bier, dankzij een fustenkoeler.

Ideaal voor grotere partijen vanaf 25 personen!

Huurprijs: €45,- incl. BTW
Borg: €100,-
Prijs 20 liter fust Heineken (+/- 100 glazen): €99,95 incl. BTW
Statiegeld 20 liter fust: €30,-

LET OP: de biertap moet 24 uur voor gebruik aangesloten worden, i.v.m. het koelen van het bier. Als het bier niet koel is, werkt de tap niet naar behoren. De biertap dient dus 24 uur voor het gewenste gebruiksmoment aangesloten te worden!

Biertap huren?

Gelieve minimaal 14 dagen van te voren telefonisch reserveren i.v.m. beschikbaarheid en het bestellen van de fusten bier. Mocht u binnen kortere termijn een tap nodig hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij vragen u om een kopie van uw legitimatiebewijs in te leveren. Daarnaast dient een borgsom van €100,- voldaan te worden en het daarbij horende borgformulier moet ondertekend te zijn. Bij terugkomst zullen wij de tap beoordelen. Wanneer deze in de juiste staat terugkeert volgt teruggave van de borgsom. Bij eventuele schade aan de tap worden de reparatiekosten in rekening gebracht bij de huurder.

De Blade biertap kunt u, vanwege het compacte formaat zelf ophalen bij ons in de winkel. Bij het reserveren van de Blade biertap maken wij een afhaal-afspraak met u. Ook voor het terugbrengen maken wij van tevoren een afspraak met u.

De David biertap bezorgen wij bij u aan huis. De bezorgdatum is in overleg. Ook voor het ophalen maken wij van tevoren een afspraak met u. Bezorging is gratis in Malden, Nijmegen, Mook, Middelaar, Molenhoek, Plasmolen, Heumen, Overasselt & Groesbeek. Overige plaatsen: op aanvraag.

LET OP: elke biertap moet 24 uur voor gebruik aangesloten worden, i.v.m. het koelen van het bier. Indien het bier niet koel is, werkt de tap niet naar behoren. De biertap dient dus 24 uur voor het gewenste gebruiksmoment aangesloten te worden!

Extra service: statafel verhuur & gratis glaswerk

U kunt bij ons ook 1 of meerdere statafels huren. Wij vragen hiervoor een vergoeding van €5,- per statafel.

Als u bij ons een tap huurt kunt u gratis wijn- en bierglazen bij ons huren, mits u deze schoon aan ons retour geeft. Alleen de breukglazen worden in rekening gebracht (€1,50 per glas). Indien glazen vuil retour komen, berekenen wij €5,- per krat schoonmaakkosten.

Retourrecht

Onaangebroken fusten bier kunt u kosteloos retourneren. U krijgt gewoon uw geld terug. Aangebroken fusten kunnen niet geretourneerd worden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.