Victor Berard Crozes-Hermitage AOP 2020

Franse wijn | Côtes du Rhône (Crozes-Hermitage) | 85% Syrah & 15% Marsanne/Roussanne | 2020

Victor Berard Crozes-Hermitage AOP is een prachtige Franse rode wijn. Schenk je de wijn in een glas, zie je een mooie dieprode wijn. Geuren van donker fruit, leer, zoethout en gebrande koffiebonen vallen als eerst op. Een mooi bouquet die je laten verlangen naar meer. Eenmaal in de mond is hij zijdezacht. Alsof er een satijnen kleed over je tong glijdt. Intens fruitige smaken spelen de hoofdrol, bijgestaan door een mooie frisheid. De afdronk is mooi lang en lekker zacht. Drink en geniet!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 18,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 21,99
3 flessen € 18,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Victor Berard Crozes-Hermitage AOP is afkomstig van een wijnhuis met een bijzondere en eeuwenoude geschiedenis. In 957 was een Bérard de eerst heer van Beaujeu. Vanaf 974 is de familie Bérard maarliefst vier eeuwenlang actief in de wijnhandel. Van Benoit Bérard is bekend dat hij in 1636 begraven is in Loché. Acht generaties later zou nazaat Philibert Bérard nog steeds in de wijnhandel zitten. Hij vormde samen met een familielid de wijnhandel "Lemonon and Bérard.

Op 4 september 1874 werd Victor Bérard geboren en hij richtte de wijnhandel V. Bérard et fils op. Zijn bedrijf zou de eerste zijn die, onder de naam "Le Cep Vermeil" wijn in flessen ging leveren in plaats alleen in vaten. Vandaag de dag draagt het bedrijf nog steeds, én met trots zijn naam!

Hoe waardeert u dit product?


Ook het proberen waard: