Sabino Tempranillo

Sabino Tempranillo

Spaanse wijn | La Mancha | Tempranillo | 2023

Sabino Tempranillo: best value for money

Sabino Tempranillo is een Spaanse rode wijn die je meteen weet te boeien. Best value for money, mogen we wel zeggen. Waarom? Deze wijn is een groot succes en erg smaakvol. Afkomstig van een wijnhuis dat bekend staat om hun sublieme prijs-kwaliteitverhouding. Dat proef je ook zeker terug in deze Sabino Tempranillo! Veel wijn voor een lage prijs dus. 

Kleur, geur en smaak van Sabino Tempranillo

Sabino Tempranillo heeft een mooie dieprode kleur. Als de schroefdop van de fles is, komen geuren van zacht rijp rood fruit vrij. Aardbeien en bessen zal je direct herkennen. Naast al dat fruitigheid valt het kruidige karakter van de wijn ook zeker op.

In de mond is hij fluweelzacht en soepel, maar toch ook licht pittig. Door de mooie ronde tannines, het fruitige karakter en de lichte smaak met een vriendelijke kruidigheid is deze wijn het perfecte gezelschap. De afdronk is lang met een perfecte 'touch of vanilla'. Gunstige prijs en torenhoge kwaliteit!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
€ 5,99 € 4,75
Dit product is direct leverbaar
i
Deze aanbieding geldt nog
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Deze Sabino wijn is gemaakt van de Tempranillo druif. De Tempranillo druif is eigenlijk nog niet heel oud. De druif werd aan het begin van de 20ste eeuw namelijk verbouwd in Californië. Hier werd hij Valdepeñas genoemd. Later verspreidde de druif naar andere Amerikaanse staten en uiteindelijk ook naar andere werelddelen! 

Hoe waardeert u dit product?


Ook het proberen waard: