Hoya de Cadenas Reserva Privada Vicente Gandia Hoya de Cadenas Reserva Privada Vicente Gandia

Hoya de Cadenas Reserva Privada Vicente Gandia

Spaanse wijn | Utiel-Requena (Valencia) | Tempranillo & Cabernet Sauvignon | 2018

Hoya de Cadenas Reserva Privada is een prachtige Spaanse rode wijn. In de neus heeft hij een stuivend boeket van zwart fruit, cacao en vanille maar ook zwarte peper en cederhout. In de smaak zal je indrukken van kleine zwart besjes, bramen, kruiden, vanille en eikenhout herkennen. Dikke smaken en een volle afdronk maken het een groot feest. Een perfect glas wijn voor de liefhebber van volle en stevige rode wijnen!

Deze druiven voor de Hoya de Cadenas Reserva Privada worden geoogst tijdens de tweede helft van september. Vervolgens krijgen ze een houlagering van ongeveer veertien maanden in oude en nieuwe Amerikaanse eikenhouten vaten. Hierdoor heeft deze wijn een perfecte structuur met duidelijke tannines.

 

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 8,50
Uitverkocht
i
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Van Per fles
1 fles € 9,95
6 flessen € 8,50
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Hoya de Cadenas Reserva Privada is afkomstig van het Spaanse wijnhuis Vicente Gandia. Een prachtig wijnhuis dat verstand heeft van wijn maken! Al 4 generaties lang worden hier de mooiste wijnen gemaakt. Het wijnhuis Gandia staat bekend om de zuivere en verfijnde kwaliteit van de wijnen. Inmiddels is Vicente Gandia uitgegroeid tot de grootste wijnproducent van Valencia en omgeving en is dit wijnhuis bekroond tot "Best European Winery". Die prijs krijg je natuurlijk niet zomaar, want dit is enkel weggelegd voor de beste wijnhuizen.

Hoe waardeert u dit product?


Ook het proberen waard: