Wijncursussen

Wijncursus

Wijncursus SVH Wijn 2

Vanaf 23 oktober a.s. bieden wij een wijncursus aan. Deze opleiding vormt de basiskennis over wijn. In een gezellige en informele sfeer proeven en ontdekken we in 3 avonden circa 20 karakteristieke wijnen. Daarnaast verdiepen wij ons o.a. in de wijngebieden van de wereld, wijnbereiding en vinificatie, de smaak van wijn en verschillende druivenrassen.

 

Wanneer en waar?

De lessen vinden plaats op dinsdagavond 23 oktober, 30 oktober en 6 november van 20.30 tot 23.00 uur.. Locatie: Bastion Wine & Spirits, Rijksweg 126, 6581ES Malden.

Kosten

De kosten bedragen € 249,- per persoon. Het WineTraining Online e-learning programma  t.w.v. €145,-  is bij de prijs inbegrepen (exclusief eventuele examenkosten van €90,-).

Les, zelfstudie en examen

Naast de lesuren vergt de cursus circa 16 uur zelfstudie via de WineTraining online e-learning omgeving die aan u overhandigt wordt tijdens de eerste les. Aan het einde van de wijncursus kunt u opgaan voor het officiële examen SVH wijn 2. Het examen wordt georganiseerd door het SVH en vindt plaats in Houten. Uiteraard is het examen niet verplicht.

Aanmelden?

Wilt u zich opgeven voor de cursus of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@bastionmalden.nl.

*Deze door SVH erkende opleiding wordt verzorgd door WTOL Academy; de gecertificeerd wijnopleider van SVH, en wordt gedoceerd door Maarten Nas en Randal van Gils (Wine Entrepreneurs en Vinologen in opleiding). De opleiding vindt plaats in onze winkel Bastion Wine & Spirits, Rijksweg 126, 6581ES Malden.