Bastion Wine & Spirits: een eigentijdse winkel op een fundament van ruim 30 jaar vakmanschap!

De Bastion Familie

In 1984 openden Bas en Els Nas de deuren van Slijterij Wijnhandel Bastion in Malden. Bastion is door de jaren heen een echt begrip geworden in Malden en omgeving. Niet alleen door het zeer uitgebreide en mooie assortiment  maar ook door de goede service, gastvrijheid en bourgondische gezelligheid die er in de winkel heerst. 

Van vader op zoon

Per 1 juli 2016 hebben wij, Maarten Nas en Floor Nas-Migo Slijterij Wijnhandel Bastion overgenomen van onze (schoon)ouders Bas en Els Nas. Op het stabiele fundament van Slijterij Wijnhandel Bastion gaan wij met heel veel enthousiasme verder als Bastion Wine & Spirits. Met uiteraard dezelfde gastvrijheid en service als men van ons gewend is, maar in een nieuwe en eigentijdse jas. De winkel is door interieurarchitect Kees Marcelis op een weloverwogen eigentijdse manier opgefrist met eerlijke materialen, moderne kleuren en een doordachte winkelrouting.

Bastion onderscheidde zich altijd al met een breed en diep assortiment. In onze nieuwe winkel wordt dat nu overzichtelijker gepresenteerd: bij de wijnen is er een indeling op landen, streken en druivensoorten. Daarnaast is er een afdeling met port, grappa's, whisky's, cognacs, likeuren, gedistilleerde dranken (zowel buitenlands als binnenlands) en speciaalbieren. Ook bieden wij vanaf nu ook aanvullende services aan zoals wijn- en whiskeyproeverijen in onze winkel of op locatie en wijncursussen. Onze prijs-kwaliteit verhouding wordt als top ervaren! Bij Bastion kunt u altijd terecht voor advies over de perfecte wijn bij een diner of speciale gelegenheid. Heeft u een feestje? U kunt bij ons ook een biertap huren, indien gewenst met glaswerk en statafels.

Waarom Bastion Wine & Spirits?

  • Groot assortiment kwaliteitswijnen, whiskeys, cognacs, likeuren en (speciaal)bieren
  • Regelmatig wijnproeverijen, ook voor besloten groepen mogelijk.
  • Wordt een echte wijnkenner en volg bij ons een wijncursus.
  • Professioneel advies in een informele sfeer.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Gratis bezorgservice in de regio.
  • Gratis parkeren voor de deur.

Openingstijden en contact

U bent van harte welkom in onze winkel op onderstaande dagen en tijdstippen:

Maandag:     gesloten
Dinsdag:      10.00 - 18.00
Woensdag:  10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag:         10.00 - 20.00
Zaterdag:      9.00 - 17.00
Zondag:        gesloten

 

Adresgegevens:

Rijksweg 126
6581ES Malden
Tel: 024-3584587
Email: info@bastionmalden.nl

Of vul ons contactformulier in.